Šios projekto "Taika su maistu" paskaitos skirtos žmonėms, norintiems daugiau sužinoti apie Intuityvų valgymą, jo principus, kaip Intuityvų valgymą praktiškai pritaikyti savo mityboje. Susitikimuose perteiksiu teoriją bei konkrečius pavyzdžius iš savo asmeninės bei klientų patirties.
Datos ir temos:
Rugsėjo 27 d. 18.30 val. | Sveika mityba be ribojimų ir draudimų – Intuityvus valgymas.
Spalio 11 d. 18.30 val. | Apie alkį ir sotumą – tai, kas svarbiausia + razinos meditacija
Spalio 25 d. 18.30 val. | Emocinis valgymas. Kaip jį atpažinti ir kaip su tuo tvarkytis?
Lapkričio 8 d. 18.30 val. | Didelis potraukis saldumynams ir miltiniams patiekalams. Kodėl taip nutinka ir ką su tuo daryti?
Lapkričio 22 d. 18.30 val. | Kaip maitintis sveikai be ribojimų ir draudimų? Konkrečių žingsnių apžvalga.
Kaip maitintis sveikai be ribojimų ir draudimų? Konkrečių žingsnių apžvalga.
Informacijos apie mitybą šiomis dienomis yra tiek daug, kad dažnas jaučiasi pasimetęs, ką bereikia valgyti, kad būtum sveikas ir išlaikytum normalų kūno svorį. Daug žmonių jaučiasi turintys pasiteisinti, kad valgo cepeliną su spirgučiais, jaučia baimę, kad valgomas maistas gali pakenkti sveikatai, gėdą "ką pagalvos kiti", kad aš valgau jau antrą torto gabaliuką, o kartais ir kaltę, kad suvalgė skanaus, bet ne itin sveiko maisto.
Intuityvus valgymas – tai toks valgymas, kurį mums davė gamta. Kai valgome pagal alkio ir sotumo pojūčius ir tokį maistą, nuo kurio jaučiamės gerai. Jokio ribojimo, jokio kaltės jausmo ar baimės suvalgyti tai, kas dietose ar mitybos planuose draudžiama. Tai lyg savo autentiško WiFi ryšio įjungimas tarp skrandžio, proto ir vidinių instinktų.
Šioje paskaitoje perteiksiu savo asmeninę ir klientų patirtį bei Intuityvaus valgymo žinias, kurios leis jums daugiau suprasti kaip sveikai maitintis be ribojimų ir draudimų. Taip pat paskaitoje sužinosite:
❓ Kas yra sveika mityba ir sveikas santykis su maistu?
❓ Kodėl vieni turi sveiką santykį su maistu, o kiti - ne?
❓ Kaip maitintis sveikai be ribojimų ir draudimų? Konkrečių 6 žingsnių apžvalga.